Podczas tegorocznej trasy zostanie zrealizowane pierwsze w historii grupy koncertowe DVD, które ukaże się nakładem firmy Mystic Production. Materiał będzie rejestrowany w warszawskiej Arenie Ursynów i będzie to zdecydowanie największa produkcja jaką do tej pory zrealizowała firma Mystic.
Ale miejsce na koncert Nie dość, że dawno Warszawę omijali i w końcu postanowili łaskawie tu zagrać...to wybrali tak beznadziejne miejsce a nie można DVD nakręcić np. w Palladium? Bądź w Stodole?
No cóż - ale jak się orientowałem ile bilety kosztują w tej hali, to mam nadzieję, że nie będziemy bulić za Comę ok. 120 zł - bo z takim cenami się spotykałem.
I zapowiada się trasa hipertrofia ....da się bardziej przemielić tę płytę? -.-
turn back, chłopaki. turn back ... -.-
_________________ This body, this body holding me, feeling eternal
All this pain is an illusion.
I zapowiada się trasa hipertrofia ....da się bardziej przemielić tę płytę? -.-
Cytat:
Po sukcesie albumu "Hipertrofia" oraz wielu występach na letnich festiwalach Coma wraca do ulubionych koncertów klubowych. Fani w całej Polsce będą mogli usłyszeć grupę na trasie podsumowującej dotychczasową działalność. Repertuar obejmujący utwory z trzech albumów, będzie wzbogacony o kilka niespodzianek.
Teraz sie zacząłem tak zastanawiać czy aby ten przekrój przez 3 płyty nie wystąpi tylko w Wawie.. Byłoby niefajnie... Co o tym myślicie? Z niecierpliwością czekam na relacje z dzisiejszego koncertu w Zabrzu, szczególnie na setliste..
Ale miejsce na koncert Nie dość, że dawno Warszawę omijali i w końcu postanowili łaskawie tu zagrać...to wybrali tak beznadziejne miejsce a nie można DVD nakręcić np. w Palladium? Bądź w Stodole?
Czy ja wiem, czy miejsce ma aż tak duże znaczenie dla koncertu ?
A swoją drogą, to ktoś może był już z Was na koncercie w Hali Arena ? Bo na stronie internetowej Areny to głównie opisane są obiekty sportowe... a informacje z innych źródeł są niedokładne. Chodzi mi o ilość miejsc itp.
[ Dodano: Sro Paź 21, 2009 6:45 pm ]
bilety od jutra będą w sprzedaży.
Orientuje się ktoś może na jakiej stronie można kupić te bilety? Szukałem w Internecie i wszędzie jest napisane że sprzedaż w sieci rusza 22 października ale nie ma info gdzie. A na najpopularniejszych serwisach nie mogę znaleźć
Orientuje się ktoś może na jakiej stronie można kupić te bilety? Szukałem w Internecie i wszędzie jest napisane że sprzedaż w sieci rusza 22 października ale nie ma info gdzie. A na najpopularniejszych serwisach nie mogę znaleźć
"Bilety w cenie 45zł i 60zł (do dnia 30 listopada) oraz w cenie 50 zł i 70 zł (od 1 grudnia) dostępne będą w dostępne w elektronicznych sieciach sprzedaży biletów."
Skoro piszą, że będą dostępne to chyba musimy cierpliwie czekać
Ale mam straszną ochotę pojechać na ten koncert....
_________________ "Najważniejsze jest poczucie bycia"
"Bilety w cenie 45zł i 60zł (do dnia 30 listopada) oraz w cenie 50 zł i 70 zł (od 1 grudnia) dostępne będą w dostępne w elektronicznych sieciach sprzedaży biletów."
Skoro piszą, że będą dostępne to chyba musimy cierpliwie czekać
Ale mam straszną ochotę pojechać na ten koncert....
Zgadza się ale jednocześnie na tejże stronie (http://www.arenalive.pl/) w pierwszej linijce jest napisane, że sprzedaż ruszy w czwartek 22 października. A dziś mamy piątek. Wiem, że jestem trochę niecierpliwy ale jak podaję jakąś informacje to mogłaby być prawdziwa. Bo trochę się denerwuje
No jak się bardzo denerwujesz, to udaj się do najbliższego empiku do działu i zapytaj o bilety. Jak tam nie będzie to najprawdopodobniej nigdzie nie znajdziesz. Poza tym spokojnie koncert jest dopiero w grudniu, zdążysz kupić jeszcze bilety. Coma to nie Rammstein, że na 3 miesiące przed koncertem nie ma już biletów.
jak byk! scena a przed nia miejsca stojace czyli tansze, a dalej za nimi siedzace- drozsze.
Układ w tej arenie podobny jest do Gdanska (targ weglowy), tyle, ze tam wszystkie siedzace były;]
Z tego co tam jest pokazane to zostalo juz naprawde niewiele miejsc na sam koncert? Czy to tylko miejsca ktore zostaly przekazane do sprzedazy internetowej?
_________________ "Ide mlody, genialny i trzymam rece w kieszeniach"
Z tego co tam jest pokazane to zostalo juz naprawde niewiele miejsc na sam koncert? Czy to tylko miejsca ktore zostaly przekazane do sprzedazy internetowej?
Wiesz co, w poniedziałek jak sprawdzałam (na eventimie) biletów było 99 na samą płytę i 85 na sektory. Wątpię, aby od czwartku (22.10 kiedy ruszyła sprzedaż) wysprzedano prawie 2 tysiące biletów. Dziś jest 87 miejsc stojących i 85 na sektory. Myślę, że to dopiero pierwsza pula. Zresztą na stronie oficjalnej nie ma nawet szczegółów, więc chyba by wszystkiego nie wysprzedali.
_________________ Ginie nadzieja i moc, rośnie apetyt na zło.
Na Eventimie jest o wiele mniej miejsc siedzących niż na Ticketpro. Jak byłam w Empiku z tydzień temu to tych siedzących było od groma, a z płytą pewnie podobnie. Podejrzewam, że trzeba się troszkę sprężyć, bo potem będzie pewnie masowy jęk w grudniu, że nie zdążyłem/am Zresztą zobaczymy
Podejrzewam, że trzeba się troszkę sprężyć, bo potem będzie pewnie masowy jęk w grudniu, że nie zdążyłem/am Zresztą zobaczymy
Warto zaopatrzyć się także wcześniej w bilet, ze względu na cenę. Kto nie zdąży zakupić biletów do 22 listopada, będzie płacił drożej.
+ Żeby pytanie się nie powtórzyło więcej.
PŁYTA (czytaj miejsca stojące) jest pod samą sceną. I tak jest (chyba) na wszystkich koncertach. Za płytą są sektory (miejsca siedzące).
Miejsca stojące są tańsze, siedzące droższe.
_________________ Ginie nadzieja i moc, rośnie apetyt na zło.
Koncert zostanie w całości zarejestrowany na potrzeby DVD - pierwszej takiej realizacji w historii grupy
Mogli sobie to darować, skoro nie chcieli pisać o klapie przy poprzedniej próbie zrobienia DVD. Rozumiem reklama, nadawanie rangi wydarzeniu - ale kłamstwo w żywe oczy? Bleh
Poza tym - bardzo szkoda że "zwykła", szalejąca publika będzie parędziesiąt metrów od sceny, gdzieś w oddali, za tymi siedzącymi. Obawiam się o klimat...
...chyba żeby popsuć plan organizatorom i na miejscu wymontować krzesełka, gdy się już zacznie koncert, co by było miejsce do pogo?
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 4:47 pm ]
Chociaż nie jest napisane że te miejsca stojące będą tuż przed sceną - jest tylko, że "naprzeciwko"
_________________ Kocha sie wszystko, bo wszystko szybko przemija.
Chociaż nie jest napisane że te miejsca stojące będą tuż przed sceną - jest tylko, że "naprzeciwko
Kruczy,
zakładam, że na logikę miejsca siedzące będą tylko na trybunach, a stojące tylko na płycie. Oglądając tą halę można zauważyć, że widownia jest po bokach hali, więc wątpie żeby "pchali" się z krzesełkami na płytę, ale nasuwa się też pytanie jak będzie ulokowana scena z chłopakami czy wzdłuż widowni, czy na przeciwko jednej z trybun, ale to się okaże już na miejscu.
_________________ Cały ten świat, bezkarnie przewlekła Hipertrofia...
Poza tym - bardzo szkoda że "zwykła", szalejąca publika będzie parędziesiąt metrów od sceny, gdzieś w oddali, za tymi siedzącymi. Obawiam się o klimat...
Chyba nie wierzysz w to co mówisz. Wyobrażasz sobie koncert, w którym 'płyta' miejsca stojące są za siedzącymi ? Za trybunami ?
[ Dodano: Sro Lis 04, 2009 4:47 pm ]
Chociaż nie jest napisane że te miejsca stojące będą tuż przed sceną - jest tylko, że "naprzeciwko"
Czytajcie czasem uważnie, na plakacie (jak i wszędzie) jest napisane, że naprzeciwko sceny będzie specjalny sektor.
Więc powiadam wam, mijsca stojące będą pod samą sceną, a tuż za nimi sektory / trybuny jak kto woli.
Tak orientacyjnie chcialabym zapytac gdzie sie sekta zamierza bawic? Pod scena czy raczej na trybunach.
Bo bylam ja zakupilam miejsca stojace - jakos nie wyobrazam sobie klimatu na trybunach
Yeah, bilet już mam, oczywiście na płytę. Teraz tylko trzeba się zorientować jak tam trafić, kupić bilety na pociąg i czekać cierpliwie A po drodze jeszcze o Częstochowę zaczepię... 4 koncert mój na tej trasie
_________________ I can be an angel,
I can turn back the river