1. Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków
2. Chaos kontrolowany
3. Pierwsze wyjście z mroku
4. Transfuzja
5. Czas globalnej niepogody
6. Ostrość na nieskończoność
7. Trujące rośliny
8. Zamęt
9. Tonacja (sygnał z piekła)
10. System
11. Skaczemy
12. Święta
13. Świadkowie schyłku czasu królestwa wiecznych chłopców
14. Spadam
15. Zbyszek
Bisy:
16. Popołudnia bezkarnie cytrynowe
17. Listopad
18. Cisza i ogień
Człowieku jeżeli idziesz na koncert żeby pooglądać efekty specjalne to nie ten kierunek . W takim wypadku proponuje no nie wiem np Dode ? Zapewne zachwyci Cię oprawa koncertu ... . Jeżeli zespół wykonuje kawał dobrej roboty to nie zwracasz uwagi na nic innego .... !!!
_________________ Some people are praying I'm including mp3
a był listopad? bo prowadze badania jak czesto go graja
To poćwicz jeszcze czytanie ze zrozumieniem.
chętnie skorzystam z Twojego korepetytora, jeśli znajdzie chwile w tym nawale pracy
Użyj myszki, oczu i okaż trochę szacunku pozostałym forumowiczom, którzy zarówno piszą jak i czytają posty poprzedników, a nie silisz się na jakieś "dowcipne" riposty.
a był listopad? bo prowadze badania jak czesto go graja
To poćwicz jeszcze czytanie ze zrozumieniem.
chętnie skorzystam z Twojego korepetytora, jeśli znajdzie chwile w tym nawale pracy
Użyj myszki, oczu i okaż trochę szacunku pozostałym forumowiczom, którzy zarówno piszą jak i czytają posty poprzedników, a nie silisz się na jakieś "dowcipne" riposty.
poprostu ułatwiam Ci sprawe i dososowywuję się do tonu Twoich wypowiedzi, owszem było info że była podobna setlista jak w Bydgoszczy, podobna a nie taka sama, więc ciekawe kto tutaj nie umie czytać ze zrozumieniem
poprostu ułatwiam Ci sprawe i dososowywuję się do tonu Twoich wypowiedzi, owszem było info że była podobna setlista jak w Bydgoszczy, podobna a nie taka sama, więc ciekawe kto tutaj nie umie czytać ze zrozumieniem
A może Panowie zakończą tą "dyskusje"?
_________________ Cały ten świat, bezkarnie przewlekła Hipertrofia...
A koncert bardzo udany, od dawna nie słyszałem tak podobającej mi się setlisty (Listopad, ...)
zwiastun napisał/a:
Ja umiem, Ty nie.
Do p. Admina, ja skończyłem, ale ludzka ignorancja mnie irytuje i będę dawał jej "odpór" zawsze.
Oczywiście, że doprawiają! Ale nie jest to priorytet... Jeśli zespół da z siebie wszystko i zagrają super, to efekty nie mają większego znaczenia. I na odwrót. Na nic nie się zdadzą, jak zespół nawali.
Koncert zaliczam do udanych! Po pierwsze: setlista była wymarzona - kompilacja najlepszych utworów (w moim subiektywnym odczuciu). Wyśpiewałam się za wszystkie czasy. Po drugie: panowie wydawali się nadzwyczaj radośni, uśmiechnięci, rozskakani (szczególnie na Systemie). No i po trzecie: jeszcze nigdy nie ucierpiałam w tak znikomym stopniu, co pozwalało mi skoncentrować się wyłącznie na muzyce.
Moja miłość do Comy ostatnio przygasła nieco, ale po tym koncercie rozkwitła na nowo. Czekam na kolejne święto w okolicy
Ja nie twierdze że to nie ma kompletnie znaczenie bo jasne że fajnie jak jest dobry koncert i do tego świetne efekty . Ale to jakby nie jest najważniejsze , ja nawet nie zwróciłam uwagi na to co jest na tle sceny bo koncert był genialny !! Pomyśl też o tym że Coldplay różni się od Comy choćby typem muzyki jaki wykonują . Pozdrawiam
_________________ Some people are praying I'm including mp3
Gdy Coma grała chyba nikt się nie zastanawiał, czy są firanki i inne fajne duperele naokoło sceny. Jak spojrzałem za siebie (stałem przy barierkach) to cała sala szalała i kogo obchodziły jakieś ekrany czy coś. Ważniejszy jest sam klimat, który Coma stwarza co koncert i wystarczy wczuć się w muzykę.
Oczywiście, że doprawiają! Ale nie jest to priorytet... Jeśli zespół da z siebie wszystko i zagrają super, to efekty nie mają większego znaczenia. I na odwrót. Na nic nie się zdadzą, jak zespół nawali.
Mam małe pytanoko: przed koncertem lub w czasie był jakiś sklepik z gadżetami Comy, np. koszulkami innymi niż te wypuszczone specjalnie na tą trasę) Bo idę w sobotę na koncert Comy we Wro i chciałbym mieć na nim koszulkę
witam. mam prosbe. czy ma ktos moze nagrany filmik z tego konceru jak Roguc tak jakby spiewajac przedstawial wszystkich z zespolu ?
nie sądzę, skoro 4. Na koncertach zespołu COMA zabronione jest używanie sprzętu rejestrującego audio-video.
[ Komentarz dodany przez: Kasiak: Czw Lis 12, 2009 3:19 pm ] Dzięki nisiia, widzą kolega uparty bo już jeden taki post zniknęłam, z wyjaśnieniem, że tu takich filmów nie zamieszczamy.
_________________ I like people!
They taste like chicken...
Hah to było niezapomniane, stage diving troche mnie zaskoczył i ludzi se środka widowni tez było widać, bo na początku myślałem że Rogus zaraz spadnie Czemu nie było ekharta ! Buu...