Ale nie 50 biletów, czy nawet więcej, które się na planie pokazały Drugi rzut jest, nie ważne skąd, nie ważne jak, cieszcie się i kupujcie kto się stresował, że brakło
_________________ I can be an angel,
I can turn back the river
byłem przed chwilą w Empiku w Katowicach, żadnych problemów, bilety są, zakupiłem na płytę bez cienia problemu i do tego obsługa tak uprzejma że aż przyjemnie było kupować
Bilecik kupiony zapłacony - co tam raz się żyje < tylko drugie tyle trzeba będzie zapłacić za przejazd i to boli bardziej ehh>
Mam nadzieję że wszyscy się licznie stawią
Bilet na płytę już dziś zakupiony w Empiku.
I ważna wiadomość: w sklepach Saturn nie mają biletów na ten koncert.
Myślę, że przez najbliższe dwa miesiące te bilety będą i każdy zdąży kupić, a martwić to się będzie można zacząć tak pod koniec sierpnia i na początku września. Zachowajcie spokój.
Do zobaczenia na comcercie, jestem ciekawa co za niespodzianki dla nas się szykują.
_________________ Ginie nadzieja i moc, rośnie apetyt na zło.
Przedwczoraj zapytałem Roguca, czy do repertuaru coma-symfonicznie dojdzie coś więcej niż było grane z orkiestrą w Gdańsku, a Roguc z szyderczym uśmieszkiem: "A jeszcze nie wiemy"
_________________ It's time for you and me to fuck the law.
Ale tu panikę wszyscy siejecie Zawału zaraz dostanę... Chce tam być ale na razie nie mam kasy Zarobię i po prostu muszą być bilety... Chce miejsce stojące bo ze względu na to że to będzie mój 1 koncert Comy to zapewne będę w takiej euforii że stać nawet nie będę mogła xD Musze tam być po prostu ;x Niech ktoś zostawi bilet dla mnie xD A tak btw. wybiera się ktoś może z okolic Lublina ? ; >
Są na pewno. Sama przedsprzedaż jest do końca lipca, więc potem będzie jeszcze jedna tura biletów. Ja bez problemu kupiłam w empiku (dzięki Marta!).
Poszukaj w Empikach czy sklepach muzycznych, które zajmują się sprzedażą biletów.
Jeśli nie odstrasza Cię przesyłka, kupić możesz też tu: http://www.ticketonline.c...uctionid=229528 .
Ale nie róbmy tu listy obecności Proszę o dodawanie info o biletach lub innych szczegółach dotyczących koncertu. Lista obecności to do pogaduch, do tematu warszawskiego proszę
_________________ "Now, if any of you sons of bitches got anything else to say, now's the fucking time!"
Kurcze kurcze. Niech mój tata się już zdecyduje czy jedziemy ;x Chce zakupić bilety i mieć święty spokój.. Na zawał zejdę jak biletów zabraknie :OOO Niech dwa się zawieruszą dla mnie xD Wiem wiem egoistyczne podejście ;x Ale mi tak bardzo bardzo na tym zależy.. Moje marzenie to jest a jako nieliczne jest bardzo możliwe do spełnienia Modle się codziennie o te bilety i wyjazd. Także, mam nadzieję, do zobaczenia ludzie tam w Amfiteatrze ! : D
-------------------
A ja prosze abys kolezanko wyluzowala, wrocila sie i przeczytala regulaminy.
Dziekuje.
Ostatnio zmieniony przez Guzi Sob Lip 17, 2010 11:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Cały czas mówię o tym koncercie, o zespole, nawet tłumacze tacie jak tam dojechać mimo że tata zna Wa-we lepiej ode mnie xD Ale już dzisiaj powiedział że jeżeli jeszcze raz wspomnę o zespole czy samym koncercie to nie będzie więcej ze mną rozmawiał ;x Także kilka dni ciszy a potem znowu atak bo bilety trzeba kupić
Cytat:
pozdrooofki FoR dAddY ^^ xD lol
Tata z bardzo zdziwioną miną powiedział : " yyy. dziękuję serdecznie" ^_^
------------------------------
I tatus ma racje. Uspokoj sie. Sa wakacje, wyjdz na spacer. Odejdz od kompa. Kazdemy wyjdzie to na dobre a szczegolnie Tobie i twojemy tacie.
Ostatnio zmieniony przez Guzi Sob Lip 17, 2010 11:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
A ja mam takie pytanie. Czy co poniektorzy to czytali regulamin forum oraz poszczegolnych dzialow?
One nie sa po to aby sobie wisiec.
Dzis mam dobry humor wiec, posty zostawie jedynie z odpowiednim komentarzem, ale nastepnym razem bede cial bez slowa. A jak to nie pomoze to poleca i ostrzezenia.
Tak to do Ciebie kolezanko Mała.
[ Dodano: Sob Lip 17, 2010 11:22 pm ]
drummer_lodz napisał/a:
Warszawiacy Z którego dworca najlepiej dotrzeć do tego Parku Sowińskiego
Warszawiakiem nie jestem ale z Centralnego chyba najszybciej z tego co widze po mapach na googlu.
_________________ "Ide mlody, genialny i trzymam rece w kieszeniach"
Oj nie, zdecydowanie lepiej od Zachodniego
http://www.ztm.waw.pl/mapa/mapa_4.htm - mapka.
Od Warszawy Zachodniej trzeba iść do Ronda Zesłańców Syberyjskich, tam na północ aleją Prymasa Tysiąclecia to będą chyba ze 4 przystanki autobusem do Os. Wolska. Potem skręcić w Wolską i tuż za Elekcyjną jest wejście do parku i amfiteatr (tam gdzie na mapce jest zaznaczony Cmentarz Prawosławny )
Niby można też dać z buta, ale lepiej podjechać
Natomiast jak z Centralnego, to tramwajem 10, ale to dalej będzie. A na Zachodnim też chyba wszystkie pociągi się zatrzymują.
orientuje się ktoś ile biletów jeszcze zostało? Bo mnie daleko do Empika, a na bilet jeszcze nie nazbierałam i mam małe obawy, że już nie mam po co zbierać..
Mam pytanie drodzy forumowicze. Czy ktoś może wybiera się z okolic Jeleniej Góry np. samochodem i ma 2 wolne miejsca? Chętnie się zabiorę i oczywiście zrzucę na paliwo;)
_________________ "...To nieistotne z perspektywy ABSOLUTU"
właśnie, w jakim temacie omawiać dojazd indywidualny ? i kto jedzie i się mną zaopiekuje w drodze z Katowic ? :)jestem miłym potulnym chłopakiem bez nałogów z wysoką kulturą osobistą
Mi z kolei potrzebne jest towarzystwo na trasie pociągiem z Rzeszowa i nocleg. Wszyscy zainteresowani do tej pory wyjazdem znajomi zostawili mnie na lodzie, a trochę szkoda rezygnować z takiego koncertu...
Kochani, dzis dowiedziałam się,że nie moge jechac na koncert,wiec mam 2 bilety do odsprzedania- sprzedam po cenie podanej na bilecie- kto zainteresowany???????
[ Dodano: Czw Lip 29, 2010 9:05 am ]
mam 2 bilety do sprzedania w srodkowym sektorze-miejsca siedzace, bilety sa po 85zł,ale mogę zejsc z ceny:) pozdrawiam!!!
Kurcze chyba zostanie mi Empik tylko, bo na boczne sektory to porażka, to nie filharmonia Zapowiada się zacnie. Dzieje się oj dzieje wokół zespołu, to lubię!