No to co, jedziemy? Nie może mnie tam zabraknąć, zwłaszcza, że zeszłoroczny symfoniczny przerósł moje oczekiwania i wierzę, że i tym razem tak będzie. Poza tym w tym czasie będę miał jeszcze wakacje, więc jest to podwójna motywacja Na mały afterek na pewno się piszę
Tak, na pewno w ciągu doby rozeszło się 90% biletów. No proszę Was.
Przecież taka sprzedaż idzie turami. Nie siejcie paniki, starczy dla Was wszystkich (prawie )
_________________ Kochać to dać komuś władzę, by mógł Cię zabić.
A ja nie chcę umierać.
Nie, myślę, ze zostało już zero biletów
To jakiś chwyt marketingowy? Przecież z takim wyprzedzeniem bilety zawsze wchodzą turami i nie rozumiem po co to samonakręcanie się. Zadzwońcie do pierwszego lepszego Empiku albo salonu sprzedaży i rękę dam sobie uciąć, że Wam powiedzą, że dostępnych jest jeszcze kilkaset biletów.
A ja nie chcę umierać.
No miejmy nadzieje, że bilety jeszcze będą Na ten czas krucho u mnie z kasą i nie stać mnie na bilet nawet w 3 kategorii, a co powiedzieć na te wyższe A tak w ogóle, może mi ktoś powiedzieć jak będą rozmieszczone miejscówki w poszczególnych kategoriach?
_________________ w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym
Margaret - dzięki
A duża jest ta płyta w tym amfiteatrze? Bo znając życie największy popyt będzie na bilety właśnie w tej kategorii Nie wyobrażam sobie siedzieć na koncercie Comy
_________________ w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym
Tym bardziej, że zdaje się cena nie odbiega od ceny biletów za poprzedni koncert symfoniczny? Bo tam były od 57-77 czy jakoś tak więc dramatycznej zmiany nie ma..
_________________ "Now, if any of you sons of bitches got anything else to say, now's the fucking time!"
Drogie dzieci W trosce o Wasze zdrowie i nienabawienie się nerwicy tudzież wrzodów z powodu lęku o brak biletów, wracając dziś z egzaminu wstąpiłam do Empiku po gazety i przy okazji zapytałam o liczbę dostępnych biletów na ów koncert symfoniczny.
Odpowiedź brzmiała: na tą chwilę dostępnych jest około 400 biletów.
W związku z tym wstrzymajcie się z lamentami, oszczędzaniem na jedzeniu i sprzedawaniem organów , zdążycie uzbierać
A jeśli chodzi o miejsca, to byłam ostatnio w Parku Sowińskiego na koncertach i nawet jeśli ktoś wybierze miejsca siedzące to spokojnie będzie mógł poskakać, między ławeczkami jest taka w miarę bezpieczna odległość, można się 'pobujać', ścisku nie będzie
Dobre miejsca dla tych, którzy nie przepadają za pogo, ale lubią się pogibać i nie chcą stać jak słupy soli
A ja nie chcę umierać.
Ostatnio, jak byłam na koncercie naszej Comy, to przy niektórych piosenkach, przyznam, że człowiek był bardziej zajęty pogo.. Także teraz wolałabym przebyć te ponad 500 km na conajwyżej kiwaniu się ( chociaż przy Comie to będzie ciężko ) i na darciu mordki
[ Dodano: Sob Cze 12, 2010 1:04 pm ]
A jeszcze nie wie ktoś skąd można wiziąść plakat, który ktoś zamieścił wyżej? ^^
_________________ Później, przeczuwam to podskórnie.
Wszystko nagle utnie się, przemieli na proch...
Bilety zamowione doslownie 5minut temu przez neta:
Dodatkowe informacje o zamówieniu zostały wyszczególnione poniżej:
1.POZYCJA:
Suma: 130,00PLN
Impreza: COMA SYMFONICZNIE
Miejsce imprezy: Warszawa, Amfiteatr w Parku Sowińskiego, ul. Elekcyjna
Data imprezy: 25.09.2010
Godzina imprezy: 19:00
Numer zamówienia: xxxxxxxxxxx
Kategoria: 3
Ilość: 2
Suma: 130,00PLN